Menu

UGE 5:

TIRSDAG 28/1 : Privat selskab
ONSDAG 29/1 : Tortialia wraps (v) | Køb billet
TORSDAG 30/1 : Braiseret kalveskank | Køb billet

UGENS GRYDERET (tirsdag – lørdag):
Braiseret kalveskank med kartoffelmos, rodfrugter og friskbagt brød

SNACKBRÆT (fredag & lørdag):
Mandler, oliven, burrata, serranoskine, anderillette og friskbagt brød

UGE 6:

TIRSDAG 4/2: Strikkebingo – Se menu her
ONSDAG 5/2: Risotto med svampe (v) | Køb billet
TORSDAG 6/2: Indbagt laks | Køb billet

UGENS GRYDERET (tirsdag – lørdag):
Kalv sauté Marengo med mos og friskbagt brød

SNACKBRÆT (fredag & lørdag):
Mandler, oliven, burrata, serranoskine, anderillette og friskbagt brød

UGE 7:

TIRSDAG 11/2: Stegt rødspætte | Køb billet
ONSDAG 12/2: Confiteret kylling | Køb billet
TORSDAG 13/2: Blomkåls curry og naan brød (v) | Køb billet

UGENS GRYDERET (tirsdag – lørdag):
Coq au vin med mos og friskbagt brød

SNACKBRÆT (fredag & lørdag):
Mandler, oliven, burrata, serranoskine, anderillette og friskbagt brød