Menu

FROKOST I GÅRHAVEN

Hele sommeren byder vi indenfor til klassisk smørrebrød i gårdhaven med kolde snaps, økologiske cocktails og øl på fad.

Menukort – frokost

TAKE AWAY – UGE 22


GRYDERETTER  85,-
Coq Au vin med små kartofler
Cannelloni med svampe, spinat & Ricotta
Kalv saute Marengo med kartoffelmos
Braiseret svinekæber med kartoffelmos

OBS! Cannellonierne skal varmes i ovenen i ca. 20 minutter ved 200 grader. 

SNACKBRÆT FOR 2  – 150,-
Comté, serranoskine, anderillette, mandler, oliven & friskbagt surdejsbrød

DESSERT
Rabarbercrumble 40,-
Chokolademousse 40,-
Citronfromage 40,-
Lakrids panna cotta med hindbær 40,-

TILKØB
Dagens salat 45,-
Hummerbisque for 2 – 115,-
Friskbagt øko rugbrød 35,-
Friskbagt øko surdejsbrød 35,-
Hønsesalat 45,-
Hummus med ramsløg 35,-
Anderillette 55,-
Dulce (blød & saltet karamel) 30,-

Alt mad, som sælges i glasemballage tillægges 10 DKK i pant ved køb. Du får panten tilbage, når I returnerer glasene. Dette glæder i øjeblikket udvalgte retter, men på sigt skulle det gerne blive (næsten) det hele. 

Vi gør dette for at mindske mængden af plastik, som vi langer over disken 💚

Mandag d. 25.
Tirsdag d. 26. 
Onsdag d. 27. 
Torsdag d. 28. 
Fredag d. 29. 

Søndag d. 24.