Menu

Uge 3

SNACKS
Aranzini & trøffelmayo (4 stk) – 65,-
Vaffel med serranoskinke og trøffelmayo (4 stk) – 85,-
Serranoskinke og salte mandler – 85,-
Snackbræt med anderillette, serranoskinke, ost, mandler, oliven & pølse (forret til 2) – 150,-

FORRET  95,-
Rejer på brioche med mayo & citron
Svamperisotto

HOVEDRET 135,-
Bagt laks med spinat, gulerødder, kartofler & dildsauce
Langtidsbagt svinebryst med jordskokker, grønkål & sennepssauce

Alle hovedretter kommer med salat og vores surdejsboller.

DESSERT 50,-
Hvidchokolade og mazerinkage
Citronfromage

UGENS 3-RETTERS-MENU 250,-
Svamperisotto
Svinebryst
Hvidchokolade & mazerinkage

BESTIL TIL UGE 3

 

Uge 4

SNACKS
Aranzini & trøffelmayo (4 stk) – 65,-
Vaffel med serranoskinke & trøffelmayo (4 stk) – 85,-
Serranoskinke & salte mandler – 85,-
Snackbræt med anderillette, serranoskinke, ost, mandler, oliven & pølse (forret til 2) – 150,-

FORRET  95,-
Røget laks & rygeost
Terrine af gris med selleriremoulade, valnødder & syltede gulerødder

HOVEDRET 135,-
Kulmule med kikærter, grønkål, butternut squash & kryddersmør
Confiteret kylling med selleri, gulerødder, kartofler & hønsefumé

Alle hovedretter kommer med salat og vores surdejsboller.

DESSERT 50,-
Chokoladekage med creme af passionsfrugt
Æbletrifli

UGENS 3-RETTERS-MENU 250,-
Røget laks
Confiteret kylling
Chokoladekage med creme af passionsfrugt

BESTIL TIL UGE 4