Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grill & sommerkoncert

13. august | 18:30 - 23:00

DKK395

Vi gentager succesen og byder inden for til endnu en omgang grill & sommerkoncert i vores gårdhave. Her kan vi sidde under parasollerne, dufte maden på grillen og lytte til de stemningsfulde toner fra danske Select Captain, mens vi nyder det sidste af sommeren med en iskold fadøl i hånden eller hvidvin i glasset.

Menuen består af 3 slags kød fra grillen med et udvalg af salater og andet grønt. Til dessert serveres sommerklassikeren over dem alle: jordbær og koldskål. Når hovedretten er spist går bandet på og spiller 2 sæt af 45 minutter. Med andre ord, er der lagt i ovnen til at skyde sommeren i gang med manér.

OM Select captain:

Select Captain har de seneste år være det musikalske alias for sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. I september 2020 udgav Select Captain albummet Comes in waves til store anmelderroser, heriblandt 5 stjerner til pladen fra GAFFA.

Select Captain skriver stærke melodier, der på én gang føles både moderne og traditionelle. Selv beskriver han musikken som et møde mellem Ryan Adams, Thom Yorke, The National og Depeche Mode.
Vil du have en forsmag på musikken, så hop ind på Spotify, hvor du finder en lang række af Select Captains stemningsfulde numre.

Prisen er inkl. mad og koncert

Hvis det danske sommervejr imod forventning ikke arter sig rykker vi indenfor i restauranten.

Hvis du bliver forhindret, kan billetten refunderes op til 7 dage før event start.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige

Detaljer

Dato:
13. august
Tidspunkt:
18:30 - 23:00
Pris:
DKK395
Begivenhed Kategori: