Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST | Børnejazz

27. september, 2020 | 11:00 - 12:00

DKK80

PÅ GRUND AF STIGENDE SMITTETAL OG NYE COVID-19 RESTRIKTIONER HAR VI VALGT AT AFLYSE DENNE OMGANG BØRNEJAZZ. VI VIL HELLERE GEMME DENNE SKØNNE KONCERT TIL EN TID, HVOR VI MED VED AT DET BLIVER EN BÅDE SJOV OG SIKKER OPLEVELSE FOR ALLE.

Børnejazz Fredensborg & Madkollektivet byder indenfor til en fanJAZZtisk trommerejse med Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband

Glæd jer til junglejazz, swingmusik og fortællinger for både børn og voksne når vi slår dørene op til familiekoncert med Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband.

Casper Mikkelsens hjerte banker for trommerne, og sammen med sit Dejlige Jazzband inviterer han alle børnefamilier ind i et rytmisk univers fuld af trommehistorier, skæg og ballade. Hvor kommer trommerne fra? Hvad er det dér jazz? Og hvilke musikalske bånd er der mellem Afrikas savanne og New Yorks asfaltjungle? Alt det svarer Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband på med glimt i øjet og musikalsk overskud. Der er garanti for, at gryder og kagedåser får en ordentlig tur efter mødet med denne roste, sprudlende jazzkoncert i børnehøjde, hvor ingen kan undgå at blive smittet af trommefeberen.

Børnebaren er åben og børnene vil kunne slå sig løs med børnejazz-sættet, som indeholder en friskbagt bolle og en juice.

Vil du gerne videre mere om, hvorfor Børnejazz og Madkollektivet har slået sig sammen, så læs med her

PRAKTISK:
Der vil på grund af Covid-19 restriktioner være begrænsede pladser og koncerten vil være siddende for både børn og voksne.

BØRN under 1 år får gratis adgang.

Medvirkende:
Casper Mikkelsen: Trommer & fortælling / Bo Møller: Guitar
Morten Ankarfeldt: Bas / Jan Harbeck: Saxofon

 

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er endnu ikke tilgængelige

Detaljer

Dato:
27. september, 2020
Tidspunkt:
11:00 - 12:00
Pris:
DKK80
Begivenhed Kategori:

Sted

Madkollektivet Naboskaber
Slotsgade 3
Fredensborg, 3480 Denmark
Telefon:
30625402
Hjemmeside:
www.madkollektivet-naboskaber.dk