Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Børnejazz med Trolle & Tormod

20. juni | 14:00 - 15:00

DKK80

Der bliver gang i den, når Trolle og Tormod musikalsk sparker dørene ind til byens børnehjerter med deres både seje, sjove og lærerige familiekoncert.
Med spaderne på ryggen vil de to friske fyre sætte fut i børn og voksne med deres musik, der er inspireret af reggae og hiphop samt lidt jazz, country og rock.
Trolle og Tormod har turneret landet rundt blandt andet med optrædener på spillesteder i hele landet, samt i børne-tv og Godmorgen Danmark.

Børnejazz under åben himmel
Vi har rykket koncerten ud i vores gårdhaven, så der er god plads til børnedansefest under juni-solens stråler. ’Dørene’ er åbne fra kl. 13.30, så der er rig mulighed for at forsyne sig i børnebaren med juice og boller inden koncerten starter. Hvis vejret ikke tillader at vi kan gennemføre koncerten bliver billetterne refunderet.

Stor tak til vores lokale hovedsponsor EDC Morten Jepsen for at bidrage til at det høje musikalske kvalitetsniveau, som kendetegner Børnejazz Fredensborg, er sikret i den kommende sæson.

Børn under 1 år skal ikke have billet.

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter are no longer available

Detaljer

Dato:
20. juni
Tidspunkt:
14:00 - 15:00
Pris:
DKK80
Begivenhed Kategori: