BØRNEJAZZ

Festlige familiekoncerter for børn i alderen 2 til 8 år. Henover sæsonen får vi besøg af en række professionelle musikere som sætter fut under dansefødderne. Kom og vær med!

NÆSTE KONCERT STARTER OM

DAGE
TIMER
MIN.

børnejazz

Festlige familiekoncerter for børn i alderen 2 til 8 år. Henover sæsonen får vi besøg af en række professionelle musikere som sætter fut under dansefødderne.
Kom og vær med!

kommende koncerter

Twist & polka

UDSOLGT

Bandet Twist & Polka tager børnene med på en farverig, musikalsk rejse. Undervejs leder de sammen med børnene efter en sær starut, der danser twist og polka.

Vi møder Snudebillen Sulle, som snurrer rundt og rundt til lyden af country. Rumbasserne, der danser rumba og ryster med deres numser og mange andre. 

MOUSSA DIALLO TRIO

7. november kl. 14

Sille & Palle er desværre blevet ramt af sygdom og søndagskoncerten bliver derfor spillet af Moussa Diallo’s fantastiske trio. 

Vi skal med Cirkeline, Frederik og Ingolf en tur til Afrika. Vennerne vil gerne vide om chokolade gror på træerne, og hvorfor Arnold stamper så hårdt i jorden. afrikanske rytmer og masser af dans og sang.

TIDSPUNKT

Vi åbner dørene 30 minutter før koncerten går i gang, så der er rig mulighed for at finde en plads og børnene kan forsyne sig med juice og friskbagte boller i børnebaren. 

Baren byder også på lidt til de vokse. 

Musikerne går på kl. 14 og spiller i 45 minutter.

tak til vores hovedsponsor

EDC FREDENSBORG
MORTEN JEPSEN

OM OS

Siden 2015 har Børnejazz Fredensborg arrangeret mellem 4-6 familiekoncerter om året, hvor professionelle musikere kommer og giver byens børn en sjov, lærerig og uforglemmelig oplevelse. På vores 5 års fødselsdag flyttede vi ind hos Madkollektivet, hvor vi i dag driver konceptet sammen uden kommunale midler, men med støtte fra lokale sponsorer.

TIDLIGERE KONCERTER